Especialitats

especialitats

Clínica Gargallo és un Centre Odontològic on integrem totes les Especialitats de l'Odontologia, realitzades per professionals que es dediquen de manera exclussiva a cada especialitat per oferir la millor qualitat als nostres pacients. Som especialistes en ortodòncia, implantologia, cirurgia bucal, periodòncia, endodòncia, estètica, odontopediatria, conservadora, pròtesis fixa i removible.

Som pioners a Tarragona en oferir el servei de sedacions per a aquells tractaments que el requereixin o bé pels pacients que el necessitin, comptant amb un metge anestessista d'àmplia experiència. Ara també hem introduït la tecnologia làser per poder gaudir de tots els seus avantatges.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830