Més serveis

mes serveis

CARILLES

Les carilles estètiques són recobriments dentals que s’adhereixen a la part davantera de les dents, canviant el color, la forma, la mida i la longitud. Estan formades per material de resina amb partícules de ceràmica. Són tractaments que es realitzen en una sola sessió i ens permet el canvi desitjat de forma instantània.

BLANQUEJAMENTS

És un tractament dental estètic que ens permet aclarar el color original de les dents, deixant-les més blanques i brillants. El blanquejament de les dents permet eliminar la majoria de tincions internes o externes com el tè, el cafè i altres infusions, el tabac, el vi negre... A Clínica Gargallo apliquem el sistema LASERWHITE ®, que ens proporciona el millor resultat.

 

 ENDODÒNCIA

És el tractament de la polpa dentària. Quan la polpa dentària està afectada per traumatismes o caries molt profundes, s’ha de realitzar el tractament endodòntic per conservar les dents.

La realització d’aquest tractament acaba amb l’obturació estètica i el sellat dels conductes pulpars amb la reconstrucció de la dent amb compossite.
Les dents endodonciades, queden molt dèbils i deshidratades després d’haver-les tractat, amb el que s’aconsella recobrir-les amb una funda de metall-porcellana per enfortir-les.

LÀSER

L’aplicació de la tecnologia Làser en Odontologia ens ofereix una sèrie d’avantatges que no tenim amb l’aplicació d’altres tècniques o procediments, com la gran millora dels postoperaroris quirúrgics, el tractament dels herpes, la millora de les malaties de les genives (periodòncia), els blanquejaments, la millora dels síntomes de la disfunció cràneo-mandibular i la reducció de la sensibilitat dentària.

SEDACIONS

És un procediment que consisteix en l’administració de medicació sedant, per reduir la por i l’ansietat associada a molts tractaments odontològics. La sedació ens permet realitzar el tractament odontològic amb el pacient tranquil i relaxat, la qual cosa possibilita portar a terme tractaments odontològics en menys visites i menys temps.

ODONTOPEDIATRIA

És la odontologia aplicada als més menuts. La porten a terme dentistes especialistes en nens. Aquests professionals tenen un gran coneixement de tècniques psicològiques i del maneig de la conducta. En aquests pacients la prevenció és el més important, mitjançant segellats, fluoritzacions, etc.

CONSERVADORA

Part de l’odontologia que ens permet curar les càries en totes les seves fases: de les més petites fins les que afecten gran quantitat de superfície dental. Avui en dia disposem de tècniques molt avançades que ens ajuden a realitzar les obturacions amb materials estètics. Ja no utilitzem les obturacions fosques de fa uns anys.

DISFUNCIÓ CRÀNEOMANDIBULAR

És una alteració funcional del sistema masticatori que afecta a la posició i a la funcionalitat de la mandíbula. Pot ocasionar dolors musculars, d’oïda, de coll, de mandíbula, d’esquena i limitació del moviment de la boca i sorolls a l’obrir-la i tancar-la.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830