Pròtesis

Protesis

Les pròtesis dentals són una bona solució per a substituir les dents perdudes o deteriorades. Són el resultat d’un treball artesanal, fet a mida de cada pacient i de cada boca, amb la finalitat de tenir els millors resultats estètics i funcionals.

Tenim molts tipus de pròtesis, com les corones i els ponts, anomenats pròtesis fixes perquè una vegada col·locats no es poden treure. Per altra banda, disposem també de les pròtesis removibles, que com indica la paraula s’han de treure per a una correcta higiene de la boca i de la mateixa pròtesis. Amb les noves tècniques digitals i els materials que disposem a l’actualitat, com les porcellanes, el zirconi, el titani, etc… podem realitzar pròtesis d’alta qualitat adaptades a les necessitats de cada pacient.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830