Instal·lacions

InstalacionsTant a la consulta de Tarragona com a la de Torredembarra, disposem dels espais necessaris per poder oferir el millor servei.

Els gabinets de tractament estan totalment equipats per efectuar els tractaments odontològics amb la tecnologia més avançada: com el làser, la radiologia digital i aparells de magnificació per efectuar els tractaments odontològics mínimament invasius.

Disposem d’un servei de diagnòstic radiològic completament digitalitzat que és fonamental per poder realitzar una Odontologia moderna i d’alta qualitat. Amb aquest servei efectuem radiografies intraorals, extraorals com la ortopantomografia/panoràmica dels maxil.lars, teleradiografies laterals de crani i tomografia/escaner que ens donen imatges en 3 dimensions. Les exploracions en 3D ens donen el màxim nivell de diagnòstic per la imatge.

A la zona de reunions és on efectuem les jornades de formació i on planifiquem els nostres tractaments entre els diferents professionals.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830