Nosaltres

Clínica Gargallo és un Centre Odontològic especialitzat en implants dentals, cirurgia bucal, periodòncia i estètica dental.

El nostre objectiu és la qualitat dels tractaments i la satisfacció dels pacients. Cada pacient és un repte, i fem una valoració individual de cada tractament. Per això comptem amb un equip humà format per doctors especialistes en les diferents àrees de l’Odontologia, higienistes, auxiliars, tècnics de laboratori i administratives.

A Clínica Gargallo juntem la importància de l’equip humà amb la tecnologia més avançada per oferir un servei de màxima qualitat. Apliquem els últims avenços en esterilització i la tecnologia digital d’última generació.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830