Treballa amb nosaltres

Si està interessat en formar part del nostre equip, enviïns el seu currículum a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les dades rebudes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., seràn usats durant el procés de selecció amb la finalitat de valorar les seves actituds i perfil professional. Durant el procés de selecció els garantim una total confidencialitat de les dades proporcionades segons lo establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre de protecció de dades de caràcter personal. Si volgués exercis els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició podrà exercir el mateix al domicili Clínica Gargallo, S.L, Cronista Sessé nº5 1º2ª Tarragona o Av/ Sant Jordi nº21, Torredembarra (Tarragona), o bé remitint un e-mail a la direcció de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830