Ortodòncia

ortodoncia

L’Ortodòncia té com a objectiu l’alineació dental i la presència d’una bona oclusió, és a dir, d’un bon encaix al tancar la boca. Això s’aconsegueix amb una bona col·locació de les dents i una bona relació entre el maxil·lar superior i la mandíbula, perquè estigui en armonia amb la cara del pacient.

A Clínica Gargallo, a part d’una boca sana, cuidem de l’estètica i de la funcionalitat de la boca dels nostres pacients, per això tenim un equip d’ortodòncia que estudia els casos de malposició dental, d’anomalies esquelètiques, de deformacions d’arcades dentàries, que poden influir tant en el desenvolupament dentari com en la funció masticatòria.

Per això desenvolupem tècniques d’ortodòncia removible i tècniques d’ortodòncia fixa mitjançant brackets autolligables, brackets estètics transparents, tècnica Invisalign® i brackets metàl·lics convencionals.

 

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830